Best Seller

Diva Professional Styling Ionic Thermal Borstel 30mm

Product Code:

Aantal

De Diva Ionic Thermal Brush 30mm is een instelbare warmte-styling-borstel waarmee krullen en golven gecreëerd kunnen worden maar daarnaast ook volume. De warmteborstel is bewerkt met Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale MAK Technologie zorgt ervoor dat het haar na het borstelen er super glanzend, pluisvrij en glad uitziet met een professioneel verzorgde look.

Ionic Technologie zorgt ervoor dat het haar gladder, glanzender en minder statisch zal zijn en waardoor pluis geëlimineerd wordt. Deze Ionic Technologie die de positieve ionen in het haar neutraliseert kan in en uitgeschakeld worden dankzij de 2 instelbare standen. De borstel warmt snel op tot een warmte van 180 °C.

Gebruik: te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn maar meer geschikt voor gebruik op droog haar om krullen of slag te maken. Zet voor volume de Diva keramische warmte borstel dicht bij de aanzet. De Diva warmteborstels hebben een UK/EU adapter. Handig voor op reis, de stekker kan zowel in de UK als in de EU gebruikt worden. Voor gebruik in de EU de achterkant van de UK stekker eraf schroeven. Dan komt de EU stekker vanzelf te voorschijn.

Specificaties:

- Ionic Technologie
- 30mm
- 1 warmtestand: 180 °C
- Garantie: 2 jaar op de elektronische onderdelen en bij normaal gebruik.
- Kabel: roterende kabel van ca. 3 meter
- Voltage: 100 - 220V
- UK/EU adapter

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diva Professional Styling Ionic Thermal Borstel 30mm